Hey lieve jij,

Wat tof dat je de komende maand mee doet met HspL. Op de eerste van de komende maand ontvang je alle informatie van mij die je nodig hebt en kun je ook overal op de site komen.
Nu kun je dus misschien nog niet alles zien, maar over een paar dagen wel. 😉

Om ervoor te zorgen dat je dan precies weet waar je wat kunt vinden, ga ik je nu alvast een rondleiding geven in de onderstaande video.
Tegelijkertijd kan ik me ook goed voorstellen dat je het liever even naleest, dus wil ik je ook de belangrijkste punten eerst even geven 🙂 :

1. Op de eerste van de komende maand kun je inloggen op de website met de gebruikersnaam en wachtwoord dat je zelf gekozen hebt.
Het is dan fijn om gelijk even een kijkje te nemen in het ledengedeelte (vind je via het menu). Daar vind je namelijk alles wat HspL te bieden heeft.
Zoals hypnose mp3’s, de mogelijkheid om je dagen bij te houden en zo meer inzicht in je leven te krijgen en natuurlijk verschillende lessen en meditaties over allerlei thema’s rondom hooggevoeligheid en spiritualiteit.

2. Je ontvangt tzt. als allereerste een belangrijke data en info mailtje. Daarin vind je specifieke gegevens voor die maand.
Zoals de mogelijkheid om leuke motiverende berichtjes/notificaties te ontvangen op je smartphone.
Maar ook de belangrijkste dagen voor deze HspL maand, zodat je weet welke dagen je rustig over kunt slaan wanneer het even niet uitkomt. Deze berichten zijn ook altijd voorzien van een *.

3. Vanaf de eerste van de maand ontvang je elke dag een mailtje van mij. Daarin zit een link naar de website om de video/meditatie/les van die dag te bekijken en de dagboodschap te lezen. Dit hoeft dus niet elke dag, maar zo wil ik er voor je zijn als je er behoefte aan hebt.

4. Op de eerste of tweede zondag van de maand ontvang je via zo’n mailtje de link naar de eerste les over het thema van die maand. De zondag erna naar de tweede les en de zondag daarna naar de minicursus voor die maand.

5. Aan het einde van de maand ontvang je een stappenplan met de belangrijkste linkjes en uitleg. Zo kun je altijd alles gemakkelijk terugvinden.

6. Dan krijg je ook het mailtje met de uitnodiging om de volgende maand weer mee te doen.
Er is geen automatische verlenging, dus als je jezelf niet opnieuw aanmeldt, stopt alles vanzelf.

7. Als de maand voorbij is, kun je nog steeds inloggen op de website of gebruik maken van de linkjes in de mails die je gehad hebt.
Je kunt alleen niet meer bij de content van de maanden dat je niet meegedaan hebt en speciale functies die alleen voor leden beschikbaar zijn.

 

Klik hier om deze video op YouTube te bekijken.