Hey lieve jij,

Jij lief empathisch mens dat zijn of haar plekje nog niet helemaal gevonden heeft. Iedere dag weer doe jij je best om iets beter voor jezelf te zorgen, maar dat is toch niet altijd even makkelijk.
Je geeft andere mensen namelijk stiekem nog steeds een te hoge prioriteit, waardoor je zelf toch iedere keer een beetje vastloopt.

Door je gevoeligheid raak je jezelf gewoon wel eens kwijt. Je hebt gewoon je eigen balans nog niet helemaal gevonden.
Je bent op zoek naar dat kleine beetje houvast. Net even dat steuntje in de rug. Je hebt gewoon een begeleider op afstand nodig die je eraan herinnert dat je voor jezelf mag kiezen.

Je voelt ook dat je meer in je hebt, er borrelt en brandt iets in je. Er is meer in deze wereld dan we kunnen zien met onze ogen. Het spirituele trekt je aan, maar wat je er precies mee mag doen, dat weet je nog niet. Je hebt ook echt al wel het een en ander gelezen, maar er zit meer in je en dat wil je laten stralen.

Mag ik je begeleiden in deze fase van je leven? Ik voel en weet namelijk dat jij als hooggevoelig persoon ontzettend veel in je hebt. Het is mijn missie om het licht in jou wakker te maken en je te verbinden met het licht op aarde en boven.
Daar horen ook praktische zaken bij zoals omgaan met andere mensen en doen wat goed voor jou is.

Laat me mezelf eerst even voorstellen en vertellen wat ik je wil geven.

In Hsp LifeStyle is een maandelijks online programma waarin je dagelijks de handvatten om te groeien en in balans te komen. Jij kiest uit wat bij jou past en wat jij wilt gebruiken.

Elke maand werken we aan een super tof thema, maar als je gewoon je eigen ding wilt doen kan het ook. Je krijg namelijk toegang tot alle lessen, meditaties en cursussen van de afgelopen maanden.

Voelt het voor jou ook goed om mee te doen in november?

Wil je Hsp LifeStyle eerst een maand uitproberen? Vul dan de kortingscode eerstemaand in en doe jouw eerste maand mee voor slechts €10.

 

Het thema van november is angst vs liefde

Het gevecht tussen angst en liefde is er eentje die zich in ieder mens afspeelt. Welke er op dit moment in jou de overhand heeft bepaald voor een groot deel hoe jij je voelt en hoe je in het leven staat.

Als je leeft vanuit angst en haar maatje onzekerheid, dan voel je je niet thuis in deze wereld. Je voelt je onveilig en niet op je gemak. Het is dan lastig om te leven vanuit je licht en vanuit je hart. Twijfel heeft de overhand. Het meest frustrerende is dat je weet dat je meer in jezelf hebt dan er nu uitkomt, maar je weet niet hoe je die angst kunt stoppen.

Als je echter leeft vanuit liefde dan is het veel makkelijker om naar je intuïtie en hart te luisteren. Natuurlijk voel je je nog wel eens rot en somber, maar je laat het niet lang de overhand nemen. Je weet en voelt namelijk dat dit niet bij je past. Je omarmt deze gevoelens en het leven met compassie, waardoor alles een stuk (ver)lichter wordt.
Je stroomt en je keuzes stromen mee. Je zet de stappen die goed voelen en dat doe je elke dag opnieuw.

Deze maand wil ik met jou en andere gelijkgestemde aan de slag met dit onderwerp. Ik neem je mee naar het gevecht in jezelf, zodat je er de leiding over kunt nemen. Je krijgt meditaties, inzichten en tools die je helpen steeds meer voor de liefde te kiezen en de angst een betere plek in jezelf te geven.

Deze maand gaat je helpen in je eigen proces hierin.

Zaterdag 4 november komen we samen om samen te zijn en te genieten van de natuur (als het weer het toelaat). We gaan met name lol maken en spelen met spirituele onderwerpen.

 

[maxbutton id=”1″ ]

 

 

 

*Het lidmaatschap kost €20 per maand. Aan het einde van de maand krijg je de uitnodiging om nog een maand mee te doen. Er is dus géén spraken van automatische verlenging.

Wat leden zeggen

Natalie
Het is gewoon fijn om een dagelijkse basis te hebben om op terug te kunnen vallen. Het herinnert me eraan om voor mezelf te zorgen en me even te gronden. 

Isa
Mediteren is voor mij de manier om tot mezelf te komen en nu heb ik altijd de meditatie bij de hand waar ik behoefte aan heb. Er is zoveel keuze en variatie en elke dag komen er weer nieuwe meditaties bij. Heerlijk!

Sacha
Ik doe nu al een aantal maanden mee en ik merk dat ik steeds stabieler in het leven kom te staan. Mijn zelfvertrouwen groeit elke dag een stukje meer. Dat is precies wat ik het hardste nodig had.

Ilse
Dit is inderdaad niet de cursus die je in een aantal weken door de stof heen sleept. Dit is geeft echt een basis waarmee je verder kunt. Elke dag opnieuw
Ik voel me beter, ben minder moe en eet gezonder. Het stimuleert dat je elke dag iemand achter je hebt staan en die nog kunt mailen ook. 
Hsp LifeStyle is uniek en niet standaard en dat mag van mij altijd zo blijven.

Wat je krijgt tijdens een maand lidmaatschap

Dagelijks een nieuwe meditatie, oefening of vlog
Dagelijkse oppeppers op je mobiel
Live online workshops en Q&A’s
Een bibliotheek aan informatie
Verschillende mini cursussen (waar maandelijks nieuwe bijkomen)
Maandelijks een thema les over hooggevoeligheid
Maandelijks een les over spiritualiteit
Een heerlijk gezond recept per week
Toegang tot een community met gelijkgestemde mensen waarin jij je vragen en ervaringen kunt delen (wij hebben een soort interne facebookgroep op de site.)
Maandelijkse bijeenkomsten in Nederland. (De locatie is elke maand in een ander deel van Nederland).

En daarbij kun je me elke vrijdag mailen voor persoonlijke ondersteuning. 

Werk aan jouw persoonlijke doelen

Zoals ik al zei kun je tijdens je lidmaatschap ook gewoon je eigen ding doen. Je kunt op je eigen tempo werken aan je eigen persoonlijke doelen werken.
Om het voor jou daarbij overzichtelijk en geordend te houden, zijn alle meditaties, lessen en informaties onderverdeeld in de volgende onderwerpen:

Betere relaties
Een goede gronding
Emotioneel in balans zijn
Energetisch in balans zijn

Innerlijke rust
Jezelf energetisch beschermen
Jezelf spiritueel ontwikkelen
Leven vanuit je innerlijke kern
Loslaten

Luisteren naar je gevoel
Omgaan met angsten
Op jezelf vertrouwen
Voor jezelf opkomen en zorgen
Contact maken met de engelen

[maxbutton id=”1″ ]

Veelgestelde vragen

Aan het einde van de maand krijg je een mailtje met de uitnodiging om de volgende maand weer mee te doen en instructies hoe je kunt verlengen.

Je zit dus nergens aan vast en we doen dus niet aan automatische verlenging.

Tof dat je ook mee wilt doen. Dit kan zeker. Je kunt me hiervoor het beste even mailen op: info@scarletlepair.com

Je kunt Hsp LifeStyle het beste zien als een online community waarin je kunt leren, mediteren en aan jezelf kunt werken.
Dit gebeurt grotendeels online, zodat je altijd en overal toegang hebt, zolang je maar internet hebt.

Daarnaast worden er natuurlijk ook offline bijeenkomsten georganiseerd.

De content die online komt in de maand dat je lid bent, blijft altijd toegankelijk voor je. Als je dus lid bent in maart, kun je ook in april of oktober nog bij de meditaties, lessen en mini cursussen van maart.

Maar je kunt natuurlijk niet bij de content die voor of na maart online is gekomen.

Je zit nergens aan vast en het is dus ook totaal geen probleem als je tijdelijk stopt.
Zodra je weer lid wordt, krijg je ook toegang tot alle content die je gemist hebt en kun je de dingen inhalen die je wilt inhalen.

Als je je lidmaatschap definitief stopt, heb je enkel en alleen toegang tot de content uit de maanden waarin je lid geweest bent.

PS. Je kunt je lidmaatschap hervatten via het ledengedeelte of door jezelf via deze pagina je weer in te schrijven.

Tijdens je lidmaatschap heb je toegang tot alle content, dus ook de meditaties, lessen en cursussen van voorgaande maanden.

Zodra je stopt met lid zijn, heb je enkel toegang nog tot de content die tijdens de maand(en) waarin jij lid bent geweest online geplaatst is.

Er wordt per maand gekeken naar waar de leden vandaan komen. Op basis daarvan worden er logische locaties in Nederland uitgezocht om samen te komen.

Dit betekent dus dat we meestal elke maand ergens anders zijn.

PS. De afgelopen maanden komen de meeste leden uit Zuid-Holland, Brabant en Gelderland.